AMESTEC DE COPT SPELTA, ALB 400G BIO
AMESTEC DE COPT SPELTA, ALB 400G BIO
19,6 RON

AMESTEC DE COPT SPELTA, ALB 400G BIO

AMESTEC DE COPT SPELTA, ALB 400G BIO
AMESTEC DE COPT SPELTA, ALB 400G BIO

Făina de spelta este cea mai apropiată de făinurile clasice de pâine, în ceea ce privește gustul și modul de utilizare. Făina provine din spelta nemodificat genetic și este cultivat fără îngrășăminte chimice și pesticide. Pâinea pregătită din mixul de spelta are un gust discret de nucă

Tip de cereală străveche
Spelta albă
Amestec de copt sărat
Pentru prepararea pâinii, chiflelor, baghetelor și a altor produse de panificație sărate
Grana Antico
Ambalat pentru prospețime îndelungată
19,6 RON
Preț unitar: 49,1 RON/kg
Descriere

 

 

Pentru o pâine de aproximativ 750 g

Conținutul pachetului:

  • 1 amestec de copt (350 g)
  • 1 cultură starter (50 g)

Compoziție:

  • Amestec de copt: Făină albă de Spelta BIO* (97%), tărâță de Psyllium*, sare de mare
  • Cultura starter: Concentrat de ferment pentru copt din făină integrală de Alac* (făină integrală de Alac* fermentată cu bacterii lactice), drojdie uscată 

*Provin din agricultură ecologică

 

Spelta este un soi de grâu care conține gluten, Non - OMG. Produsul poate conține urme de nuci, semințe de susan, soia, lapte și lupin.

A se păstra sigilat la loc uscat și răcoros!

 

Cantitate netă: 450g

 

 

Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit

Valoare energetică
Grăsimi
- din care acizi grași saturați
Glucide
- din care zaharuri
Fibre
Proteine.
Sare
891 kJ (211 kcal)
1,3 g
0,24 g
39,6 g
0,39 g
3,6 g
8,3 g
1,24 g

 

Info produs
Cod EAN
5999862236007
Numar articol
095
Masa
400 g/db
INDICAȚII DE COPT

Amestecul nostru de copt conține tot ce este nevoie pentru a coace pâine din cereale antice. Trebuie doar să adăugați apă la amestecul de copt. Din amestecul de copt se poate coace o pâine pe bază de drojdie sau printr-un proces de fermentație. Prin metoda rapidă cu drojdie, aluatul trebuie frământat doar 5 minute și lăsat la dospit 60 de minute și apoi la odihnit în forma de copt încă 5 minute. **Prin prelungirea timpului de dospire (4 – 12 ore), obținem o pâine cu caracter tot mai pronunțat și cu gust mai intens. Fermentul de copt din Alac® din cultura starter își manifestă efectul tot mai puternic în timp. Astfel, dospirea mai îndelungată duce la fermentarea naturală a aluatului de pâine.  Merită experimentată durata fermentării pentru a obține pâinea cea mai potrivită gustului tău! După ce ați lăsat aluatul să crească într-un bol timp de 4 ore, respectiv 12 ore, se pune în tava de copt și se mai lasă 5 minute la odihnit. Acesta se coace la 180 °C timp de 60 de minute și ai obținut propria ta pâine din cereale antice.

Îți dorim poftă bună!


PRIVEȘTE CÂT E DE SIMPLU!