AMESTEC DE COPT DIN ALAC INTEGRAL, 500G BIO
AMESTEC DE COPT DIN ALAC INTEGRAL, 500G BIO
18,4 RON

AMESTEC DE COPT DIN ALAC INTEGRAL, 500G BIO

Alacul este alfa și omega cerealelor ancestrale. Este o cereală cu un gust profund și plăcut de nucă și un conținut excelent de miez. Culoarea sa gălbuie se datorează conținutului ridicat de beta-caroten. Recomandat pentru pâine, produse de patiserie și pizza.

Cu amestecul de copt din făină integrală Alac, vă puteți bucura de beneficiile nutriționale ale cerealelor antice pe termen lung. Alacul este unul dintre cele mai vechi tipuri de cereale, care este în mod natural bogat în fibre, proteine ​​și minerale, ceea ce îl face excelent pentru a prepara pâine și produse de patiserie savuroase. Versiunea integrală păstrează toate părțile alacului, oferind astfel și mai mulți nutrienți pentru produsele coapte acasă.

Tip de cereală străveche
Alac integral
Amestec de copt sărat
Pentru prepararea pâinii, chiflelor, baghetelor și a altor produse de panificație sărate
GRANA ANTICO MANUFACTURĂ
Întotdeauna măcinat proaspăt
18,4 RON
Preț unitar: 36,8 RON/kg
Descriere

Utilizare variată: Acest amestec pentru copt integral este ingredientul perfect pentru pâine, produse de patiserie sărate, biscuiți sau chiar blat de pizza. Gustul natural al alacului oferă fiecărui preparat un caracter special la fiecare coacere.

Ingrediente:

  • 500 g făină integrală de alac*
  • Concentrat de Ferment de Alac (făină integrală de alac fermentată cu bacterii lactice*)
  • drojdie uscată
  • sare de mare
  • tărâță de psyllium*

*Provin din agricultură ecologică

Alacul este o specie de grâu care conține gluten. Fără OMG. Produsul poate conține urme de nuci, semințe de susan, soia, lapte și lupin. A se păstra în ambalajul bine închis, într-un loc uscat, ferit de căldură!

Greutate netă: 500 g

Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit

Valoare energetică
Grăsimi
- din care acizi grași saturați
Glucide
- din care zaharuri
Fibre
Proteine.
Sare
937 kJ (224 kcal)
1,7 g
0,4 g
42,7 g
3 g
6,6 g
6,2 g
1,3 g
Info produs
Cod EAN
5999862236243
Numar articol
017
Masa
500 g/db
INDICAȚII DE COPT

Amestecul nostru de copt conține tot ce este nevoie pentru a coace pâine din cereale antice. Trebuie doar să adăugați apă la amestecul de copt. Din amestecul de copt se poate coace o pâine pe bază de drojdie sau printr-un proces de fermentație. Prin metoda rapidă cu drojdie, aluatul trebuie frământat doar 5 minute și lăsat la dospit 60 de minute și apoi la odihnit în forma de copt încă 5 minute. **Prin prelungirea timpului de dospire (4 – 12 ore), obținem o pâine cu caracter tot mai pronunțat și cu gust mai intens. Fermentul de copt din Alac® din cultura starter își manifestă efectul tot mai puternic în timp. Astfel, dospirea mai îndelungată duce la fermentarea naturală a aluatului de pâine.  Merită experimentată durata fermentării pentru a obține pâinea cea mai potrivită gustului tău! După ce ați lăsat aluatul să crească într-un bol timp de 4 ore, respectiv 12 ore, se pune în tava de copt și se mai lasă 5 minute la odihnit. Acesta se coace la 180 °C timp de 60 de minute și ai obținut propria ta pâine din cereale antice.

Îți  dorim poftă bună!


PRIVEȘTE CÂT E DE SIMPLU!