Amestecul pentru copt din făină albă de spelta este ingredientul perfect pentru pâine, chifle, blat de pizza sau orice produs de patiserie sărată. Oferă un aluat ușor de lucrat, care păstrează bogăția nutritivă a speltei, având totodată un gust mai delicat decât varianta integrală.
Conținutul amestecului de copt:
- 450 g făină albă de spelta*
- Concentrat de Ferment de Alac (făină integrală de alac fermentată cu bacterii lactice*)
- drojdie uscată
- sare de mare
- Psyllium*
*Provine din agricultură ecologică
Spelta este o specie de grâu care conține gluten. Fără OMG. Produsul poate conține urme de nuci, semințe de susan, soia, lapte și lupin. A se păstra în ambalajul bine închis, într-un loc uscat, ferit de căldură!
Greutate netă: 450 g
Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit
Valoare energetică Grăsimi - din care acizi grași saturați Glucide - din care zaharuri Fibre Proteine. Sare |
816 kJ (193 kcal) 1,4 g 0,3 g 34,8 g 0,8 g 4,1 g 8,2 g 1,23 g |