AMESTEC DE COPT DIN ALAC, ALB 450G BIO
AMESTEC DE COPT DIN ALAC, ALB 450G BIO
18,4 RON

AMESTEC DE COPT DIN ALAC, ALB 450G BIO

Amestecul de copt din făină albă de Alac este alegerea ideală pentru cei care apreciază ingredientele naturale. Alacul este unul dintre cele mai vechi specii de cereale, iar amestecul său pentru copt din făină albă, reprezintă ingredientul perfect pentru pâine și produse de patiserie sărate. Textura sa mai fină și gustul mai delicat oferă o alternativă plăcută față de amestecurile moderne, păstrând în același timp valoarea nutritivă bogată al alacului.

Dacă îți plac făinurile mai ușoare, cu siguranță vei aprecia făina albă de Alac! Culoarea sa specială, ușor gălbuie, se datorează conținutului ridicat de beta-caroten, ceea ce îl face și mai atrăgător. Pâinea, chiflele, baghetele preparate din acest amestec sunt extrem de gustoase, iar blatul crocant obținut pentru pizza va deveni rapid preferatul tuturor.

Tip de cereală străveche
Alac alb
Amestec de copt sărat
Pentru prepararea pâinii, chiflelor, baghetelor și a altor produse de panificație sărate
GRANA ANTICO MANUFACTURĂ
Întotdeauna măcinat proaspăt
18,4 RON
Preț unitar: 40,9 RON/kg
Descriere

Friss alakor kenyér 100% világos alakor lisztből

Amestecul pentru copt din Alac este un produs cu variate utilizări, poate fi folosit pentru pâine, cornuri, chifle sau chiar pizza. Reprezintă o bază excelentă pentru idei creative de copt și poate fi îmbogățit cu diverse semințe, nuci sau fructe uscate. Pentru preparare, este necesară doar apă, astfel poți crea rapid și ușor pâine proaspătă, de casă.

Ambalajul de 450 g este practic și ușor de depozitat, fiind ideal pentru cei care preferă să coacă în cantități mai mici sau să experimenteze noi arome fără a acumula prea multe ingrediente.

Amestecul pentru copt din Alac de la Grana Antico este alegerea perfectă pentru cei care doresc să descopere lumea cerealelor străvechi și să prepare acasă pâine naturală și gustoasă.

Ingrediente:

  • făină albă de alac*
  • Concentrat de Ferment Alac (făină integrală de alac fermentată cu bacterii lactice*)
  • drojdie uscată
  • sare de mare
  • tărâță de psyllium*

*Provin din agricultură ecologică

Alacul este o specie de grâu care conține gluten. Fără OMG. Produsul poate conține urme de nuci, semințe de susan, soia, lapte și lupin. A se păstra în ambalajul bine închis, într-un loc uscat, ferit de căldură!

Greutate netă: 450 g

Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit

Valoare energetică
Grăsimi
- din care acizi grași saturați
Glucide
- din care zaharuri
Fibre
Proteine.
Sare
844 kJ (200 kcal)
1,3 g
0,3 g
37,3 g
0,4 g
4,9 g
7,2 g
1,2 g
Info produs
Cod EAN
5999862236229
Numar articol
015
Masa
450 g/db
INDICAȚII DE COPT

Amestecul nostru de copt conține tot ce este nevoie pentru a coace pâine din cereale antice. Trebuie doar să adăugați apă la amestecul de copt. Din amestecul de copt se poate coace o pâine pe bază de drojdie sau printr-un proces de fermentație. Prin metoda rapidă cu drojdie, aluatul trebuie frământat doar 5 minute și lăsat la dospit 60 de minute și apoi la odihnit în forma de copt încă 5 minute. **Prin prelungirea timpului de dospire (4 – 12 ore), obținem o pâine cu caracter tot mai pronunțat și cu gust mai intens. Fermentul de copt din Alac® din cultura starter își manifestă efectul tot mai puternic în timp. Astfel, dospirea mai îndelungată duce la fermentarea naturală a aluatului de pâine.  Merită experimentată durata fermentării pentru a obține pâinea cea mai potrivită gustului tău! După ce ați lăsat aluatul să crească într-un bol timp de 4 ore, respectiv 12 ore, se pune în tava de copt și se mai lasă 5 minute la odihnit. Acesta se coace la 180 °C timp de 60 de minute și ai obținut propria ta pâine din cereale antice.

Îți dorim poftă bună!


PRIVEȘTE CÂT E DE SIMPLU!
Produse suplimentare