Fermentul de copt din Alac este o cultură de reproducere latentă cu o multitudine de microorganisme vii, în care predomină bacteriile lactice. Pentru a activa cultura, este necesară adaugare repetată de făină și apă călduță, ceea ce se mai numește și hrănire.
Datorită unui nou proces tehnologic, fermenții noștri de copt sunt mai activi ca niciodată!
Am schimbat și instrucțiunile de utilizare.
Acum vă puteți crește propriul starter (maia) și mai sigur și într-un timp și mai scurt. Puteți chiar cu jumătate din conținutul pungii să începeți o nouă cultură - astfel puteți împărți utilizarea fermentului de copt pentru obținerea a două culturi.
Este o experiență reală, cum boabele străvechi prind viață în fața ochilor noștri și își transmit tradiția de mii de ani de fabricare a pâinii.
Cantitate netă:100 g
Componenți:
- Făină integrală de Alac* BIO
- Concentrat de ferment de Alac
- drojdie
*Provine din agricultură ecologică
Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit
Valoare energetică Grăsimi - din care acizi grași saturați Glucide - din care zaharuri Fibre Proteine. Sare |
1506,3 kJ (358 kcal) 2,9 g 0,4 g 66,1 g 3,6 g 6,6 g 13,5 g <0,008 g |
Conține gluten • Conține drojdie • Vegan •Fără lactoză • Non - OMG
A se păstra sigilat la loc uscat și răcoros!
