Starterul direct conține microorganisme latente, în principal bacterii lactice și o cantitate minimă de drojdie uscată.
În contact cu apa caldă, drojdia asigură reproducerea rapidă a bacteriilor lactice, ceea ce permite aluatului sa fermenteze intr-un timp scurt. În funcție de aciditatea dorită, aluatul de pâine fermentat gata de copt se prepară în 4-12 ore.
Datorită ambalării în vid, starter-ul direct își păstrează prospețimea și activitatea, rezultând astfel o fermentație și mai perfectă într-un timp mai scurt!
Conținutul pungii este suficient pentru a coace 2 pâini de 750-800 de grame.
Timpul de fermentare este acum de 4 până la 12 ore!
Cantitate netă: 2 x 50 g
Componenți:
- Făină integrală de alac* BIO
- Concentrat de ferment de alac
- drojdie
*Provine din agricultură ecologică
Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit
Valoare energetică Grăsimi - din care acizi grași saturați Glucide - din care zaharuri Fibre Proteine. Sare |
1506,3 kJ (358 kcal) 2,9 g 0,4 g 66,1 g 3,6 g 6,6 g 13,5 g <0,008 g |
Conține gluten • Vegan • Fără lactoză • Non - OMG
A se păstra sigilat la loc uscat și răcoros!
