SPELTA CALITATE PREMIUM ATENT PRELUCRAT!
Pentru a asigura calitatea superioară și puritatea făinii integrale, după decojire, exteriorul bobului este lustruit pe un dispozitiv special - alacul astfel deprăfuit este măcinat printr-un procedeu delicat - pe o moară cu piatră.
Datorită acestui procedeu, făina noastră de spelta BIO este de o calitate premium reală!
Folosiți cu încredere făina de spelta Grana Antico de înaltă calitate, care servește ca ingredient perfect în bucătărie, pentru a pregăti aproape orice delicatesă.
Coace - gătește cu făină de spelta Grana Antico!
SFAT:
Pentru a coace fără drojdie, vă recomandăm Starterul Direct din Alac®! Fermentația pe bază de acid lactic descompune glutenul din cereale făcând pâinea obținută mai ușor digerabilă.
- fermentație naturală
- dezvoltarea completă a aromei
- termen lung de valabilitate
Valoare nutrițională medie la 100 g produs finit
Valoare energetică Grăsimi - din care acizi grași saturați Glucide - din care zaharuri Fibre Proteine. Sare |
1072 kJ (253 kcal) 2,8 g 0,42 g 67,7 g 0,35 g 6,6 g 11,4 g <0,005 g |
Conține gluten • Vegan • Fără lactoză • Non - OMG
A se păstra sigilat la loc uscat și răcoros!
Cantitate netă: 1kg
Mărime |
9x7x16 cm |
Greutate |
1000 g |
Materialul ambalajului |
hârtie |
GTIN |
5999884686729 |