ALAC DE CALITATE PREMIUM, PROCESAT CU BLÂNDEȚE!
Pentru a asigura calitatea superioară și puritatea făinii integrale, după decojire, exteriorul bobului este lustruit pe un dispozitiv special - alacul astfel deprăfuit este măcinat printr-un procedeu delicat - pe o moară cu piatră.
Datorită acestui procedeu, făina noastră de alac BIO este de o calitate premium reală!
Folosiți cu încredere făina de alac Grana Antico de înaltă calitate, care servește ca ingredient perfect în bucătărie, pentru a pregăti aproape orice delicatesă.
Coace - gătește cu făină de alac Grana Antico!
SFAT:
Pentru a coace fără drojdie, vă recomandăm Starterul Direct din Alac®! Fermentația pe bază de acid lactic descompune glutenul din cereale, făcând pâinea obținută mai ușor digerabilă.
- fermentație naturală
- dezvoltarea completă a aromei
- termen lung de valabilitate
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII PENTRU 100 GRAME DE FĂINĂ
Energie: |
1072 kJ (253 kcal) |
Grăsimi: – din care acizi grași saturați: |
2,8 g 0,42 g |
Carbohidrați: – din care zaharuri: |
67,7 g 0,35 g |
Fibre: |
6,6 g |
Proteine: |
11,4 g |
Sare: |
<0,005 g |
Conține gluten • Vegan • Fără lactoză • Fără OMG
A se păstra în ambalajul bine închis, într-un loc uscat și răcoros!